Bedreigingen en oplossingen

Bedreigingen en oplossingen

De afgelopen jaren zijn we eigenlijk best verwend. Nieuwe electronische apparaten die verbonden konden worden met het internet. Deze nieuwe mogelijkheden boden meteen ook de nodige gevaren.

NIEUWE IT-MOGELIJKHEDEN, NIEUWE BEDREIGINGEN

Virussen, hacker aanvallen en andere cyber bedreigingen zijn nu een deel van het allerdaagse leven. Malware die zich verspreid via het internet,hackers die vertrouwelijke gegevens stelen en mailboxen die worden overspoeld door spam zijn de prijs die we betalen voor het computergemak. Elke onbeschermde computer en netwerk is kwetsbaar.

 

UW COMPUTER IS NIET VEILIG

Thuisgebruikers kunnen waardevolle persoonlijke gegevens kwijtraken met een onnadenkende klik op de verkeerde website. Kinderen wisselen spelletjes uit samen met virussen. U krijgt een email die verzoekt om een update van uw betalingsgegevens, en een hacker heeft toegang tot uw bankrekening. Een achterdeurtje wordt ingebouwd in uw computer en uw PC verandert in een zombie, die spam uitspuugt.

 

ONDERSCHAT DE RISICO’S

En het zijn niet alleen de thuisgebruikers, ouders en kinderen, die lijden. Voor bedrijven zowel grote als kleine, zijn de risico’s groot. Vitale informatie misvormt door virussen, financiële gegevens misbruikt door cybercriminelen, en bergen spam die ROI terugleiden tot menselijke en technologische oplossingen: een efficiënte risico beheersingsstrategie is het hart in bedrijfssucces.

 

NIEUWE TECHNOLOGIE – NIEUWE OPLOSSINGEN

Terwijl de cyber dreigingen zich ontwikkelden, deed de software om die dreigingen tegen te gaan dat ook. Geavanceerde antivirus oplossingen die zelfs de meest complexe nieuwe virussen kunnen detecteren zijn nu beschikbaar. Nieuwe anti-hacker programma’s, ontworpen om de meest onzichtbare hacker aanvallen te identificeren, kunnen uw computer verbergen op het internet. En de nieuwste anti-spam producten filteren tot op 99% van alle ongevraagde mail, zodat uw computer beschermt is tegen schadelijke codes. Deze anti-spam producten besparen u tijd en middelen.

 

EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR TWEE

Als een bijkomstigheid voor het verlenen van een brede assortiment aan messcherpe oplossingen, geloven wij bij Kaspersky Labs dat informatie een essentieel onderdeel is van veilig computergebruik. Deze sectie van onze website biedt informatie betreffende alle huidige dreigingen, variërend van eenvoudige omschrijvingen tot diepgaande analyses en de Kaspersky Labs Virus Encyclopedie, een uitgebreide bibliotheek met virus beschrijvingen.